Klantcase: Kesbeke

Kesbeke Tafelzuren had een probleem met hun vatenklem. Lees in deze klantcase hoe Axtra met een oplossing kwam.

Casestudy Kesbeke: ‘Ons advies? Bel of mail altijd even met Axtra’

Bij ons staan ze geregeld op tafel, de augurken en uitjes van Kesbeke. Helemaal leuk dus, toen ze ons benaderden met een vraag over hun voorzetapparatuur. In deze klantcase vertellen we over het probleem van Kesbeke met hun vatenklem én hoe wij dit probleem hebben opgelost. Lees snel verder!

De lekkerste tafelzuren van Nederland

Bij Kesbeke hebben ze liefde en aandacht voor hun product: de lekkerste augurken en uitjes. Kesbeke tafelzuren maakt al sinds 1948 de lekkerste tafelzuren van Nederland. Dit familiebedrijf maakt al dit lekkers in hun fabriek in Nederland. Vanuit daar gaan de tafelzuren de vrachtwagen in om door het hele land verkocht te worden.

Een zuur probleem

Wie tafelzuur wil maken, heeft azijn en pekel nodig. Dit zorgt voor die heerlijke augurken en Amsterdamse uitjes. Maar het brengt ook een heel zuur probleem met zich mee: alles waar azijn en pekel mee in aanraking komt gaat corroderen. Zo ook de vatenklem die Kesbeke gebruikt. “Onze vatenklem slijt in een recordtempo, dus daar moesten we iets mee. We willen alleen werken met veilig en goed werkend gereedschap”. Aldus Oos van Kesbeke.

Gereviseerde vatenklem

Gelukkig heeft Axtra een goede oplossing voor het probleem van Kesbeke. “We hebben de vatenklem van Kesbeke compleet gereviseerd.” vertelt Martina Kruidhof van Axtra. “Dat houdt in dat we de klem demonteren, grondig schoonmaken, waar nodig repareren en heel goed doorsmeren. Daarnaast hebben we de klem ontroest, gespoten en de rubbers opnieuw vastgezet.” Het resultaat? Een vatenklem die weer voelt en werkt als nieuw.

”Geen Haarlemmerdijkjes”

“Wij zijn enorm tevreden over de samenwerking met Axtra” vertelt Oos van Kesbeke. “ Axtra is altijd duidelijk. Op z’n Amsterdams gezegd: ‘geen Haarlemmerdijkjes’!” lacht Oos. We moesten wel even uitzoeken wat die uitdrukking betekent, we kennen namelijk geen ‘Haarlemmerdijkjes’ hier in Friesland. Het blijkt een groot compliment, een ‘Haarlemmerdijkje’ is namelijk een oplichter. “Ons advies? Bel of mail altijd even met Axtra. Kwaliteit wint altijd, dat bewijst Axtra keer op keer.” voegt Oos Kesbeke hier aan toe.

Ook met jouw probleem naar Axtra?

Wij helpen je graag! Of je nu een probleem hebt wat vergelijkbaar is met Kesbeke, of heel iets anders. Axtra helpt je graag met een oplossing. Stuur ons een mail, of bel ons gerust!

contact opnemen