Duurzaam metaal staat bij ons centraal

Trots lid van de Koninklijke Metaalunie

Duurzaam met onze grondstoffen omgaan staat bij ons hoog in het vaandel. Met ons lidmaatschap van de Koninklijke Metaalunie onderstrepen we het belang van eerlijk en slim verkregen metaal. Samen met meer dan 15.000 andere leden blijven we innoveren, verbeteren en verduurzamen. Zonder metaal zou ons bedrijf immers niet bestaan!

Meer over de Koninklijke Metaalunie

Metaal: een vitaal onderdeel van onze business

Zonder metaal geen voorzetapparatuur. Wist je dat meer dan 70% van onze voorzetapparaten bestaat uit verschillende soorten metaal? Logisch dat we dus voortdurend aandacht besteden aan het slimmer en duurzamer werken met dit fantastische materiaal.

Wat doet de Koninklijke Metaalunie?

De Koninklijke Metaalunie is een vereniging van MKB-ondernemers die metaalgeoriënteerde producten maken, repareren en onderhouden. Zo’n 15.000 leden in de MKB-maakindustrie houden zich er dagelijks mee bezig om de productie, het gebruik en het hergebruik van metaal toekomstbestendig te maken. Kennis delen, belangen behartigen, adviseren: het zijn slechts een paar van de vele doelen die de Koninklijke Metaalunie dient. En daar zijn wij trots onderdeel van!

Waarom wij er lid van zijn?

De wereld van het metaal inspireert ons. We vinden het belangrijk om onze kennis te delen binnen de branche, en ideeën op te halen bij andere bedrijven in het MKB. Alleen als we onze schouders er samen onder zetten, kunnen we de metaalbranche toekomstbestendig en duurzaam maken!

  • Kennisdeling en innovatie
  • Helpen duurzaamheid te bevorderen binnen de MKB-maakindustrie
  • De sector helpen toekomstbestendig te worden

Blijven innoveren en vooruit denken

Ons lidmaatschap bij de Koninklijke Metaalunie ondersteunt één van onze belangrijkste doelen: het streven om altijd te blijven verbeteren en innoveren. De wereld staat niet stil, en ons bedrijf gelukkig ook niet! Met onze connecties binnen de Metaalunie worden we iedere dag opnieuw uitgedaagd om ons werk nóg professioneler, slimmer en milieuvriendelijker aan te pakken.

Meer over axtra