Wissel je oude voorzetapparatuur in voor iets beters

Ruilen

Heb je voorzetapparatuur staan die jullie eigenlijk niet meer gebruiken? Of wil je je huidige voorzetapparaat inruilen voor iets wat beter past bij je werkzaamheden? Het kan bij Axtra! Omdat wij streven naar duurzaamheid en zo veel mogelijk hergebruik van voorzetapparatuur, kunnen wij je oude, ongebruikte voorzetapparaten nieuw leven inblazen. En natuurlijk krijg jij er beter functionerende apparatuur voor terug!

meer informatie ruilservice Apparaat aanmelden

Waarom ruilen bij axtra

Een upgrade voor je verouderde apparatuur

Is je huidige voorzetapparatuur aan een update toe? Durf je er niet meer 100% op te vertrouwen, of merk je dat de functionaliteiten achterblijven bij modernere varianten? Dan wordt het misschien tijd om je voorzetapparaat in te ruilen voor een nieuwer of beter model. Geen enkel probleem bij Axtra! In ons aanbod gereviseerde voorzetapparaten vinden we altijd een toevoeging voor jouw heftruck die weer helemaal van deze tijd is.

Werk efficiënter met betere machines

Merk je dat jullie werkzaamheden veranderen, en wordt het tijd dat je voorzetapparatuur daar beter op aansluit? Ook dan kan onze ruilservice een oplossing bieden. We kopen je oude voorzetapparatuur dan graag in en bieden je in ruil vergelijkbare apparatuur met beter passende functionaliteiten! Zo wordt snel en efficiënt werken weer vanzelfsprekend.

Meer over onze CO2 footprint

Stappenplan

Hoe werkt het?

Hoe wij je voorzetapparatuur reviseren? We nemen je mee in het stappenplan dat we bij iedere revisie hanteren.

Steun onze missie voor een lagere
CO2-voetafdruk

Van ruilen komt huilen, zeggen ze wel eens. Dat geldt zeker niet voor de ruilservice van Axtra! Niet alleen past je voorzetapparatuur straks beter bij je werkzaamheden, je steunt ook nog eens onze missie om onze gezamenlijke CO2-uitstoot te verminderen. Door je voorzetapparatuur in te ruilen, kunnen wij je oude apparatuur vaak een nieuw leven geven. Zo voorkomen we onnodige afvalstromen, en verminderen we materiaalgebruik. En daar wordt de planeet weer een beetje beter van!

Meer over onze co2 Footprint

Oude voorzetapparatuur laten reviseren

Wil je je huidige voorzetapparatuur graag behouden, maar is het wel aan een grondige onderhoudsbeurt toe? Ook de revisie van je apparaten kunnen we voor je verzorgen bij Axtra! Onze onderhoudsmonteurs zorgen ervoor dat je nooit stil komt te staan, en dat je apparaten regelmatig gekeurd worden. Veiligheid voorop!

Meer over revisie

Meld je voorzetapparatuur aan voor de ruilservice

Interesse in onze ruilservice? Vul dan onderstaand formulier in en stuur ons indien mogelijk foto’s toe van de voorzetapparatuur die je wilt inruilen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!