Meer dan 30 jaar innovatief en milieubewust

over ons

Het hergebruiken van apparatuur is milieubewust, duurzaam en de trend van deze tijd. Axtra Voorzetapparatuur is al meer dan 30 jaar innovatief en milieubewust in zijn werkwijze en daarmee de tijd ver vooruit. Onze kracht is reviseren!

Onze werkwijze Ons team

hoe het begon

Een familiebedrijf pur sang

Een familiebedrijf pur sang, dat is Axtra Voorzetapparatuur BV. Met de ambitie een eigen bedrijf te runnen in gebruikte voorzetapparatuur voor heftrucks, zijn Bea Kruidhof en Sjoerd Kruidhof in 1992 gestart in de voormalige Fricofabriek in Wergea. Waar het destijds begon met een telefoon, fax en computer is Axtra Voorzetapparatuur BV uitgegroeid tot een organisatie gespecialiseerd in gebruikte voorzetapparatuur. Met een enthousiast team om voorzetapparatuur een tweede leven te geven en een indrukwekkende opslag met ruim 2500 stuks voorzetapparatuur is het aanbod zeer divers.

Huren bij axtra

de acht zekerheden

Stappenplan

Onze werkwijze

Kom in contact met ons

Heb je na het lezen van onze werkwijze vragen of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en samen kijken wij naar een geschikte oplossing.

Contact opnemen

Wie doet wat

Ons team

Wie voeren onze werkzaamheden uit? Door jarenlange ervaring en vakbekwaamheid kunnen we deskundig advies en maatwerk leveren. We zijn allen trots op ons vakmanschap. Lassen, draaien, frezen, vervangen van onderdelen en afdichtingen. Alles wordt met de grootste precisie uitgevoerd en afgeleverd.

verkoopleider

Albrecht de Jong

Allround verkoopmedewerker

Jelte Fokkens

Allround technisch medewerker

Jouke Rodenburg

Financieel administratief

Anna Olivier-van Vondel

Teamleider & Revisiespecialist

Andre Terpstra

(service-)Monteur

Bartele Elverdink

Monteur

Marcel Bootsma

Monteur

Herman Hansma

Monteur

Jan-Ebel Snip

Monteur

Bram Mooi

Monteur

Robbie Akkerman

Voorzetapparatuur spuiter

Ray Kiemeney

Bedrijfsleider

Martina Kruidhof

DGA

Sjoerd Kruidhof

DGA

Bea Kruidhof-Priesterbach