5 redenen om voorzetapparatuur te huren

Overweeg jij om voorzetapparatuur te gaan huren? Dat vinden wij bij Axtra een goede zaak! In deze blog leggen we uit wat de voordelen van huren zijn.

Vijf redenen om voorzetapparatuur te huren in plaats van te kopen

Heb je voorzetapparatuur nodig en twijfel je tussen kopen en huren? In veel gevallen is huren een hele goede optie. In deze blog geeft Axtra vijf redenen om voorzetapparatuur te huren in plaats van te kopen. Lees snel verder!

Reden 1: Direct leverbaar

Wil je een nieuwe balenklem kopen? Dan kan de levertijd soms wel twintig weken bedragen. Dat is natuurlijk veel te lang wanneer je hem gister al nodig had. Omdat onze voorzetapparatuur gereviseerd is en niet nieuw bedraagt onze levertijd maximaal twee weken. Toch kan twee weken ook al te lang zijn, dat snappen we. Daarom is voorzetapparatuur die beschikbaar is voor verhuur altijd direct leverbaar. Wel zo handig als je een klus hebt die gewoon af moet.

Reden 2: Geen gedoe met keuringen

Denk je alles eindelijk goed voor elkaar te hebben, wordt je heftruck afgekeurd omdat je voorzetapparatuur geen CE certificaat en typeplaat heeft. Dat is balen! Met gehuurde apparatuur heb je dit probleem niet. De klemmen die je huurt zijn altijd gekeurd, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Reden 3: Geen stilstaand materieel

Het is natuurlijk zonde wanneer apparatuur stof ligt te happen wanneer je deze niet gebruikt. Wanneer jij je voorzetapparatuur huurt, huur je altijd precies het materiaal wat je nodig hebt. Heb je het niet nodig? Dan huur je het voor een periode niet. Ook ideaal wanneer je slechts een paar keer per jaar bepaalde klemmen, rotatoren of vorken nodig hebt. Zo bespaar je kosten, hoef je minder te investeren en betaal je precies voor wat je gebruikt.

Reden 4: Inclusief service

Balenklem stuk? Dat is wel balen. Ook een kapotte lepel of klem snijdt natuurlijk geen hout. Het mooie van huren? Het is aan ons om technische problemen meteen op te lossen. Reparatie of een nieuwe; het wordt hoe dan ook netjes voor je opgelost. Dat scheelt je gedoe, stress en kosten.

Reden 5: Voorkom stilstand

Van stilstaan wordt helemaal niemand blij. Huren is een makkelijke manier om stilstand te voorkomen en dus ook kosten te besparen; want als er niet gewerkt wordt, wordt er ook niet verdient. Wanneer je een papierrollenklem of andere voorzetapparatuur huurt heb je dus al het bovengenoemde voordeel dat hier ook een stukje service bij inbegrepen zit. Maar Axtra heeft nóg een leuk extraatje om stilstand te voorkomen. Huur je vijf of meer van dezelfde voorzetapparatuur op één contract? Dan krijg je er van ons eentje extra, zodat je lekker door kan werken; mócht er een keer iets niet werken. Informeer naar onze voorwaarden.

Voorzetapparatuur huren bij Axtra

Wil je naast al deze bovengenoemde voordelen ook nog goed advies en uitstekende service? Dan is Axtra de juiste keuze voor jou. Axtra is al ruim 25 jaar dé expert op gereviseerde voorzetapparatuur. Je kunt bij ons terecht voor verhuur, reparatie, gereviseerde apparatuur, onderdelen, advies en inkoop. Vragen of een aanvraag doen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen