Gemak & overzicht

Voorzetapparatuur leasen

Wil jij de juiste voorzetapparatuur beschikbaar hebben voor een vast bedrag per maand? Geen zorgen over onderhoud en inzetbaarheid; gewoon altijd de juiste tools voor jouw heftruck voorhanden? Dan is voorzetapparatuur leasen misschien wel de oplossing voor jouw bedrijf. Ontdek de mogelijkheden die Axtra hiervoor biedt!

Vraag naar de mogelijkheden

Voordelen van voorzetapparatuur leasen

Gereviseerde voorzetapparatuur tegen een scherpe prijs

Bij Axtra doen we het net even anders dan andere aanbieders. We specialiseren ons namelijk in het hergebruiken van bestaande voorzetapparatuur. Duurzaam en milieuvriendelijk! Ga je bij ons leasen, dan voorzien we je dus van zorgvuldig nagekeken apparatuur, die al een eerder leven heeft gehad. Dat merk je niet in het dagelijks gebruik, maar zeker in de prijs! Wij zorgen bovendien voor het onderhoud van je machine, zodat je er zorgeloos gebruik van kunt maken.

voorzetapparatuur-leasen-heftruck
voorzetapparatuur-leasen-heftruck

Voor iedere functie de juiste tools

Heb je een logistieke taak die je maar niet efficiënt uitgevoerd krijgt? In ons leaseaanbod vind je altijd een voorzetapparaat waarmee het werk een stuk makkelijker gaat. We kunnen voor ieder type heftruck voorzetapparatuur leveren, met alle functies die jij nodig hebt om efficiënt te kunnen werken. En kom je er zelf niet uit welke machine het meest geschikt is? Dan geven onze specialisten je graag advies.

voorzetapparatuur-leasen

Populairste keuzes voor lease

Voorzetapparatuur van de beste merken

In ons leaseaanbod vind je uitsluitend voorzetapparatuur van topkwaliteit. We hebben een strenge selectieprocedure waar al onze apparaten aan onderworpen worden, en alleen machines van vooraanstaande merken komen in aanmerking voor een tweede ronde. En werk je zelf graag met een specifiek merk? Geef het dan aan; zeker weten dat we er matchende leaseapparatuur voor kunnen verzorgen.

Hieronder vind je een greep uit de merken die je terugvindt in ons leaseaanbod:

Kaup

Cascade

Wifo

Stabau

Meyer

… en nog
veel meer!

Toch liever kopen of huren?

Naast een leaseaanbod hebben we ook tal van gereviseerde voorzetapparaten in de verkoop. En past huren beter bij je? Ook dat kan! Bij Axtra vinden we het belangrijk dat je kunt beschikken over de juiste voorzetapparatuur, op de manier die bij jou past. Er zijn dus verschillende constructies mogelijk!

voorzetapparatuur kopen Bekijk ons huuraanbod

Laat je adviseren

Dankzij onze ruim 30 jaar ervaring in het vak helpen we je snel en eenvoudig aan gereviseerde voorzetapparatuur die precies doet wat het moet doen. Je kunt je apparatuur bij ons afnemen op de manier die bij jou past! En weet je niet goed wat het beste voor jou werkt? Laat je dan adviseren door onze experts. We denken graag met je mee over de benodigde functies, en bekijken samen hoe je het voordeligst uit bent.

neem contact op