Geef je voorzetapparatuur de maximale levensduur

Reviseren

Aandacht voor het milieu is bij ons ontzettend belangrijk. Onze missie is namelijk om de wereld groener te maken. Hoe we dat doen? Door gebruikte voorzetapparatuur een nieuwe levenscyclus te geven: 1, 2 of soms wel 3 keer. Door afvalproductie en materiaalgebruik te verminderen en tegelijkertijd bewust om te gaan met ons energieverbruik, maken we de wereld een betere plek. En daar zijn we trots op! Benieuwd wat we voor jouw apparatuur kunnen betekenen? Maak direct een afspraak voor revisie!

maak een afspraak meer informatie

Voorzetapparatuur laten reviseren door Axtra

Voorkom stilstand met regelmatige revisie

Door regelmatig een revisie in te plannen bij Axtra, zorg je dat je voorzetapparatuur 24/7 inzetbaar blijft. Wij merken kleine defecten vroeg op en kunnen repareren en bijsturen voordat het problemen in je operatie oplevert. Tijdens de revisie hebben we ook back-up apparatuur beschikbaar: je business kan dus altijd blijven draaien!

Doe met ons mee en verminder je CO2-voetafdruk

Wist je dat regelmatig gereviseerde voorzetapparatuur een veel lagere CO2-uitstoot veroorzaakt dan apparatuur die nooit gereviseerd wordt? Door te reviseren, verlengen we de levensduur van je voorzetapparatuur en kan het veel langer mee. En dat is weer goed voor onze planeet! Het verminderen van onze CO2-footprint is één van de missies van Axtra.

Meer over onze CO2 footprint

Stappenplan

Het revisieproces

Hoe wij je voorzetapparatuur reviseren? We nemen je mee in het stappenplan dat we bij iedere revisie hanteren.

Apparatuur aanbieden voor inkoop en revisie

Heb je voorzetapparatuur staan die je niet meer gebruikt? Ook die kunnen we bij Axtra door te reviseren nieuw leven inblazen. We nemen je oude apparatuur graag van je over, om het na revisie weer een tweede leven te kunnen schenken! Neem contact met ons op om de mogelijkheden tot inkoop te bespreken.

Contact opnemen

Afspraak maken voor revisie

Is het tijd voor een keuring van één van je apparaten? Of wil je voor het eerst een afspraak maken voor revisie? Vul dan onderstaand formulier in!