topkwaliteit materialen

Voorzetapparatuur huren

Een speciale klus, waarvoor je tijdelijk andere voorzetapparatuur nodig hebt? Witgoed verplaatsen, kisten kantelen, of werken met stalen vaten? Bij Axtra kun je ook voorzetapparatuur huren! Een makkelijke en kostenbewuste oplossing voor tijdelijke klussen. Voor ieder type heftruck vind je precies hét voorzetapparaat dat je op dat moment nodig hebt. Bekijk direct ons huuraanbod of neem contact met ons op voor meer informatie!

Bekijk ons huuraanbod meer informatie

Voorzetapparatuur huren bij Axtra

Voor iedere klus
de juiste voorzetapparatuur huren

Voorzetapparatuur huren geeft je de mogelijkheid om voor ieder moment de juiste uitbreidingen beschikbaar te hebben voor je heftruck. Je hoeft niets te stallen wat je niet dagelijks gebruikt, en hoeft niet te investeren in voorzetapparatuur die je slechts tijdelijk nodig hebt. Bij Axtra kies je uit een breed assortiment voorzetapparaten voor verhuur: inzetbaar wanneer jij dat wilt.

Ons assortiment

Voorzetapparatuur voor verhuur

Benieuwd welke voorzetapparatuur je allemaal bij ons kunt huren? Waar je jouw heftruck ook mee wilt uitbreiden, wij hebben altijd de oplossing voor je klaarstaan. Hieronder vind je een greep uit het standaard aanbod.

Niet gevonden wat je zocht?

Vind je de beoogde voorzetapparatuur niet terug in ons huidige huuraanbod? Informeer dan bij ons team naar de mogelijkheden. We zetten altijd alles op alles om jou de beste voorzetapparatuur te leveren!

Neem contact op

Altijd de ophanging die bij jouw truck past

In ons huuraanbod selecteer je eenvoudig de voorzetapparatuur die bij jouw type heftruck past. Zo weet je zeker dat het naadloos past, en je er direct mee aan de slag kunt. Filter het aanbod apparatuur gemakkelijk op het FEM-type waar jij mee werkt, of neem een kijkje tussen andere soorten ophanging.

Binnen een minuut de juiste voorzetapparatuur gevonden

De juiste voorzetapparatuur huren was nog nooit zo gemakkelijk als bij Axtra. Op onze verhuurpagina vind je in het linkermenu verschillende opties om ons aanbod mee te filteren. Niet alleen de ophanging stem je af op je wensen, ook de gewenste hefcapaciteit kun je makkelijk selecteren, net als de framebreedte en de minimale en maximale opening. En voor welke armlengte moet jouw voorzetapparatuur geschikt zijn? Filter je opties en krijg direct een selectie voorzetapparatuur tot je beschikking die altijd past.

Huur een voorzetapparatuur op maat

Een week, een maand of jaar? Jij bepaalt

Een belangrijk voordeel van voorzetapparatuur huren bij Axtra, is dat je zelf de termijn bepaalt. Heb je jouw voorzetapparatuur slechts een paar dagen nodig, of duurt dit project wel meerdere maanden? In overleg is alles mogelijk. Geef de beoogde termijn aan bij de start van de verhuur, dan kunnen wij je duidelijkheid geven over de kosten van de verhuur.

Ons assortiment

Voorzetapparatuur huren van topmerken

In ons huuraanbod vind je voorzetapparatuur van ons eigen merk, maar ook van andere gerenommeerde merken. Zo weet je zeker dat je altijd kwaliteit in huis haalt! Met ons aanbod kun je altijd voorzetapparatuur huren waarmee je de mogelijkheden van jouw heftruck uitbreidt. Met welk type heftruck je ook werkt! Kies uit voorzetapparatuur van onder meer:

Advies nodig?

Wil je voorzetapparatuur huren voor jouw heftruck, maar kun je hier wel wat advies bij gebruiken? Twijfel je welke voorzetapparatuur het beste geschikt is voor jouw klus? Of wil je zeker stellen dat de voorzetapparatuur die jij op het oog hebt, ook echt op jouw vorkheftruck past? We voorzien je graag van vakkundig advies. We zijn pas tevreden als jij je werk met gemak kunt doen!

Neem contact op